سردخانه رستوران به صورت سردخانه بالای صفر و یا سرد خانه زیر صفر تولید می شود.
برای منجمد کردن گوشت سردخانه با دمای حداقل منفی 13 درجه نیاز است.
دمای سردخانه باید متناسب با مواد در حال نگهداری باشد
سردخانه بالای صفر همچنین برای توزیع مرغ و ماهی استفاده می شود
هزینه ساخت سردخانه بسته به متغیر های زیادی است. از جمله ابعاد، دمای مورد نیاز و ... که موقع سفارش توسط کارشناس محاسبه می شود
تولید و اجرای سردخانه زیر صفر با دمای منهای 18 درجه برای فریزر کردن گوشت از خدمات تجهیزات سرمایشی استیل من است.
*** ارسال به سراسر کشور ***
*** مشاوره رایگان ***
*** تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی استیل من ***
برای اطلاعات بیشتر در مورد این محصول و نیز اطلاع از قیمت ها لطفا با کارشناس فروش تماس بگیرید.
کارشناس : 09937111899
تولید کننده سردخانه گوشت, نمایندگی سردخانه ایزوله, سردخانه صنعتی, تولیدی سردخانه ترکیبی, فروش سردخانه قابل کنترل, ساخت سردخانه کانتینری, ساخت سردخانه گوشت, خرید تونل انجماد, خرید سردخانه کانتینری, ساخت سردخانه ثابت, سردخانه بالای صفر, سردخانه گوشت, تولیدی سردخانه گوشت, بهترین قیمت سردخانه بالای صفر, کمترین قیمت سردخانه بهداشتی, خرید سردخانه صنعتی, قیمت سردخانه هزار تنی, کمترین قیمت سردخانه صنعتی, نمایندگی سردخانه زیر صفر, کمترین قیمت سردخانه 0 درجه, تولیدی سردخانه آمونیاکی, فروش سردخانه ترکیبی, فروش سردخانه صنعتی, نمایندگی سردخانه آمونیاکی, بهترین قیمت سردخانه قابل کنترل, قیمت سردخانه گوشت, ساخت تونل انجماد, سردخانه کمرگی, تولید کننده سردخانه صنعتی, بهترین قیمت سردخانه سبزیجات, نمایندگی سردخانه فریونی, تونل انجماد, تولیدی سردخانه فریونی, بهترین قیمت سردخانه 0 درجه, خرید سردخانه متحرک,
قیمت سردخانه بزرگ, تولید کننده سردخانه بهداشتی, ساخت سردخانه آمونیاکی, تولید کننده تونل انجماد, تولیدی سردخانه بزرگ, کمترین قیمت سردخانه ترکیبی, فروش سردخانه 0 درجه, بهترین قیمت سردخانه فریونی, کمترین قیمت سردخانه متحرک, فروش سردخانه ایزوله, خرید سردخانه 0 درجه, نمایندگی سردخانه, قیمت سردخانه فریونی, تولید کننده سردخانه آمونیاکی, قیمت سردخانه بهداشتی